«Για αυτό αποχώρησα από το Masterchef»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, που έγινε γνωστή μέσα από το «MasterChef», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μίλησε για τη ζωή της, το bullying που έχει βιώσει για τα κιλά της, τον πρώτο γάμο της με Έλληνα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του άνδρα της, που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι μαγειρικής.

«Με τον σύζυγό μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος, στην κυριολεξία. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες, γιατί ήθελα να γίνω πολιτικός. Έχω στο ενεργητικό μου ακόμα έναν γάμο. Όταν είδα τον Φραντσέσκο, είπα ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Για έναν χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Θυμάμαι αμυδρά τη μητέρα μου, γιατί την έχασα νωρίς» είπε αρχικά η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου σαν βόμβα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το ιταλικό “MasterChef”, “πέταξα” από τη χαρά μου. Τότε, αποχώρησα οικειοθελώς, ήταν πολλοί οι παράγοντες. Επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα όταν μάθαμε πως ο σύζυγός μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας».

Για το bullying που έχει βιώσει η Μάγκυ Ταμπακάκη είπε: «Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν παχύδερμο».

Η Μάγκυ αποκάλυψε ότι αποχώρησε από το «MasterChef», γιατί έπρεπε να βοηθήσει τον Ιταλό σύζυγό της και τον 2χρονο τότε γιο τους.