Γιάννης Μούτσος: «Έγινε τελείως αναπάντεχα η πρόταση της Ελένης Μενεγάκη»

Ο Γιάννης Μούτσος έδωσε συνέντευξη στην Real life και στην Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την πρόταση που το έγινε να είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και να μεταφέρει την επικαιρότητα.

Εκτός από τα δελτία ειδήσεων, μεταφέρεις την επικαιρότητα και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πώς έγινε αυτή η πρόταση;

Έγινε τελείως αναπάντεχα μέσα στο καλοκαίρι. Ενώ βρισκόμουν στην αίθουσα ειδήσεων, προετοιμάζοντας το απογευματινό δελτίο, με κάλεσε ο γενικός διευθυντής, ο Σταμάτης Μαλέλης, στο γραφείο του ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μπει μέσα η Ελένη Μενεγάκη. Στην αρχή υπέθεσα ότι με ζήτησε για κάποιο θέμα του δελτίου. Ούτε που είχα φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Αμέσως μετά, η Ελένη μού λέει: «Θα ήθελα να συνεργαστούμε…». Στα πέντε δέκα λεπτά που ακολούθησαν, απλά προσπαθούσα να επεξεργαστώ αυτό που άκουγα. Ήταν σίγουρα μια πρόταση που δεν προσπερνάς χωρίς δεύτερη σκέψη όταν μιλάς με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει γράψει τη δική της πετυχημένη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Παρουσιάζω καθημερινά τις ειδήσεις της ημέρας και δικά μου θέματα. Οι δύο μήνες, με όλη την ομάδα στον αέρα τη εκπομπής, πέρασαν γρήγορα κι ευχάριστα.