Γιώργος Λιάγκας: «Από όταν χώρισα έχουν υπάρξει περίοδοι που δεν ήμουν μόνος»

Με αφορμή όλη τη φημολογία που επικρατεί γύρω από τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου και το αν είναι ζευγάρι ή όχι, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει στο Πρωινό μια προσωπική εξομολόγηση.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες. Εμένα, από τότε που έχω χωρίσει, αν ήθελα να βγω να πω για μια σχέση μου, θα έβγαινα εγώ ο ίδιος. Προφανώς 6-7 χρόνια έχουν υπάρξει και περίοδοι δεν είμαι μόνος μου. Δεν το έχω πει ποτέ. Σχέση όμως που να πω ότι είμαι με κάποια και βγαίνω έξω δεν είχα αυτά τα 7 χρόνια. Γιατί δεν είχα; Για τους δικούς μου λόγους. Ή μπορεί και να είχα και να μην ήθελα να μαθευτεί, γιατί υπάρχουν παιδιά κλπ.».

«Υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση που είναι έγκυος, ότι έχω παντρευτεί κρυφά στην Τήνο, ότι περιμένω τρίτο παιδί.. Να τους σεβόμαστε όλους. Να μην σεβόμαστε μόνο τον Στάνκογλου, που πρέπει να τον σεβαστούμε, όλους, κύριοι συνάδελφοι, να τους σεβόμαστε, που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν το οτιδήποτε. Μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.