Γιώργος Τσαλίκης: «Ο καβγάς με τη Δημητρίου ήταν στημένος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την πολυσυζητημένη παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Άντζελα Δημητρίου πριν από ένα χρόνο. «Δεν τσακώθηκα ποτέ. Όλο ήταν για την τηλεθέαση. Είπαμε να διαφημίσουμε το μαγαζί που τελικά θα έμενα εγώ. Σκηνοθετήσαμε ότι θα είναι μαζί μας στο σχήμα για να μας βοηθήσει. Έγινε ντόρος και γέμισε το μαγαζί» ανέφερε αστειευόμενος ο τραγουδιστής, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις φήμες που ήθελαν την κόντρα τους να είναι διαφημιστικό κόλπο.

Θυμίζουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να συνεργαστούν τον προηγούμενο χειμώνα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με την Άντζελα Δημητρίου να αποχωρεί ξαφνικά από το σχήμα. Σύμφωνα με τον Τσαλίκη, όταν οι δυο του συναντήθηκαν τυχαία σε μία θεατρική παράσταση και οι τηλεοπτικές κάμερες τους πέτυχαν στον φουαγιέ, η Άντζελα δεν δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί του. Μάλιστα γύρισε την πλάτη της επιδεικτικά, με το σκηνικό να έχει καταγραφεί στην κάμερα. Τότε, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα».

Στη συνέχεια, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης πρότειναν στον Γιώργο Τσαλίκη ν’ αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού και ο τραγουδιστής με το χιούμορ του, αλλά με μια δόση αλήθειας απάντησε: «Τι λιγότερο έχω από την τωρινή υπουργό Πολιτισμού. Είμαστε δέκα μήνες χωρίς δουλειά από τον Φλεβάρη και δεν βλέπω κάτι να γίνεται. Δεν είναι καλή η υπουργός Πολιτισμού. Δεν τη βλέπω καν.

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι του χώρου μας που από τον Φεβρουάριο δεν δουλεύουν. Δεν ζούνε. Έχουν καταφύγει σε άλλα μέσα. Σε θείους, συγγενείς, γιαγιάδες. Δεν μιλάω για εμένα, αλλά για τους συνεργάτες μου».