Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τάραξε την Ελένη Μενεγάκη με το σχόλιο για την ηλικία της

Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μοντέλο και κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Μενεγάκη, που χθες το βράδυ έδωσε το παρών στην επίδειξη της σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, έδειξε ενθουσιασμένη με την κριτή του ριάλιτι μοντέλων του Star και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της είπε: «Ηλιάνα το κορμί σου είναι αξιοζήλευτο…». Η απάντηση από το μοντέλο δεν άρεσε ιδιαίτερα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν είμαι 15 χρονών! Είμαι 30 χρονών και κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω τι τρώω… Προσέχω τον εαυτό μου, προσέχω να κοιμάμαι. Βάζω τις κρέμες μου…». Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την απάντηση του μοντέλου και της είπε: «Το 30 το είπες για να σοκαριστούμε και το λες έχοντας απέναντί σου εμένα; Λοιπόν πάμε σε διαφημίσεις»!

Στη συνέντευξή της είπε μεταξύ άλλων: «Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δε θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ, όμως, και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα».