Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη για περίεργα περιστατικά που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα περίεργα σημειώματα που δεχόταν στο παρελθόν από θαυμαστή, τη δουλειά που είχε κόστος στην ψυχική της υγεία και τον θεατή που την χτύπησε.

Μιλώντας για την καριέρα της στην υποκριτική. «Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Οι «Αέρινες σιωπές» και ο «Κόκκινος κύκλος» με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο».

Επιπλέον, η Κατερίνα Παπούτσάκη περιέγραψε κάποια περιστατικά που την έφεραν σε δύσκολη θέση. «Σε μια παράσταση μου έστελναν περίεργα σημειώματα, από κομμένα γράμματα εφημερίδων, ήταν τρομακτικό. Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες, δεν έχω φύγει από παράσταση, το έχω πάει μέχρι το τέλος με κόστος της ψυχικής μου υγείας. Στη σκηνή μου έχει τύχει κάποιος από το κοινό να έρθει κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει».

Τέλος, μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί. «Είμαι πολύ υπερήφανη και ευτυχισμένη μητέρα, είναι η βασική μου επιδίωξη να έχω περισσότερο χρόνο μαζί τους», σχολίασε.