Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε ότι είχε ανορεξία όταν έπαιζε στο «Παντρεμένοι με παιδιά»

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του podcast της Κριστίνα Άπλγκεϊτ, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι την περίοδο που έπαιζε στη διάσημη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», είχε ανορεξία.

«Απλώς στέρησα τον εαυτό μου φαγητό για χρόνια και χρόνια και χρόνια», είπε αρχικά η Άπλγκεϊτ στο νεότερο επεισόδιο του MeSsy, του podcast που κάνει με τη συνάδελφό και φίλη της, Τζέιμι-Λιν Σίγκλερ.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τόνισε πως ποτέ έως τώρα, δεν είχε συζητήσει δημόσια για τη διατροφική της διαταραχή. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ είπε στην εκπομπή ότι το θέμα με τα κιλά της ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία, όταν ο γιος μιας γειτόνισσας, την αποκαλούσε χοντρή.

Όταν ήταν 15 ετών και είχε ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία της στο «Married With Children», η μητέρα της, την έβαλε να ξεκινήσει δίαιτα. Η Άπλγκεϊτ δεν θυμάται εκείνη την περίοδο με τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς όπως τόνισε: «Ήταν πάντα ανταγωνιστική (η μητέρα μου). Αν έφτανα τα 49 κιλά, αναρωτιόταν πάντα πώς το κατάφερνα. Ο λόγος ήταν ότι έτρωγα πέντε αμύγδαλα σε μια μέρα, έκλαιγα και δεν θα ήθελα να βγω από το σπίτι για πολλά χρόνια».

Στο «Παντρεμένοι με παιδιά» η Άπλγκεϊτ φορούσε συχνά κοντές φούστες και αποκαλυπτικά μπλουζάκια για τον ρόλο της Κέλι Μπάντυ και όπως δήλωσε: «Ήθελα τα κόκαλά μου να προεξέχουν, οπότε δεν έτρωγα».

Η συγκεκριμένη κατάστασή της μάλιστα ανησύχησε το καστ και την παραγωγή της σειράς: «Ήταν πολύ τρομακτικό για όλους στο πλατό γιατί έλεγαν «η Κριστίνα δεν τρώει ποτέ». Μου μίλησαν για αυτό» και πρόσθεσε πως κάποια περίοδο ήταν τόσο πολύ αδύνατη, που δεν της έκαναν ούτε τα ρούχα με το 0 νούμερο.

Οι διατροφικές διαταράχες της ηθοποιού κράτησαν χρόνια, προτού συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται βοήθεια. Όπως είπε στο podcast, αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο πλέον, είναι η κόρη της, Σάντυ, να μεγαλώσει με τα σωστά μηνύματα.

«Δεν θέλω η κόρη μου να με βλέπει να μην τρώω», είπε. «Είχα άσχημα προβλήματα αυτοεκτίμησης και θα τα έχω όλη μου τη ζωή. Δεν το θέλω αυτό για το παιδί μου».