Κυριακή Κατσογρεσάκη: «Ίντριγκα και κατινιά στο My Style Rocks»

Στο ένθετο περιοδικό Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Κυριακή Κατσογρεσάκη, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το My Style Rocks.

Η 30χρονη μελαχρινή καλλονή με τα πράσινα μάτια αποκάλυψε το πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας, αλλά και άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της με τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

«Η αλήθεια είναι ότι, όταν έκανα την αίτηση για το “My style rocks”, δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ηταν απόφαση της στιγμής. Δεν είχα παρακολουθήσει κανέναν κύκλο πιο πριν. Είχα δει απλώς κάποια βιντεάκια στα social media από δύο κοπέλες που ακολουθούσα και μου φαίνονταν ωραία.

Όταν με δέχτηκαν στο παιχνίδι και το ανακοίνωσα σε φίλες μου που είχαν δει το ριάλιτι μόδας, μου είπαν κατηγορηματικά “μην πας, δεν είναι για σένα, για το επίπεδό σου και τον χαρακτήρα σου”. Συνειδητοποίησα εκ των υστέρων ότι το “My style rocks” δεν ήταν για μένα, δεν ήταν για τον χαρακτήρα μου, γιατί έχει μέσα πολύ ίντριγκα και κατινιά και αυτό δεν αρμόζει στον δικό μου χαρακτήρα.

Σίγουρα για όλες τις καινούργιες παίκτριες πάντα η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη, γιατί μεταξύ των κοριτσιών υπάρχει ο συναισθηματικός παράγοντας. Εχουν ενωθεί, γιατί είναι λογικό να έχουν αναπτύξει φιλίες.

Εγώ πήγα την τρίτη εβδομάδα και ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με ενόχλησαν κάποια σχόλια που δεν είχαν ευγένεια και σεβασμό. Η Μαρία Καζαριάν με ειρωνευόταν και ήταν επιθετική μαζί μου και αρνητική. Δεν με σεβάστηκε.

Οσον αφορά την κριτική επιτροπή, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και η Ελενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς ήταν μαζί μου πολύ ευγενικοί.

Απλώς, ο Στέλιος Κουδουνάρης μου έκανε μια ερώτηση που δεν είχε καμία σχέση με το ριάλιτι μόδας και το στυλ. Με ρώτησε αν το στήθος μου είναι φυσικό. Ηταν άκυρη αυτή η ερώτηση, υπήρχε σκοπιμότητα, για να ακουστεί και να γίνει ντόρος.