Μαγγίρα για Αντωνά: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει»

«Η Ηλιάνα ήταν η πιο σωστή επιλογή για το Shopping Star», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, τους συνεργάτες της, τη Μαρία Αντωνά, το Shopping Star και το YFSF.

«Είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα. Κάποιοι άνθρωποι είναι γνώριμοι, όπως ο Μακαλιάς, ο Καρβέλας… Ευελπιστούμε για το καλύτερο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για τη Μαρία Αντωνά, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Μιλήσαμε με τη Μαρία. Είπε ότι περίμενε να με ακολουθήσει και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έλεγα ότι νιώθω δικαιωμένη γιατί δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και όλοι να έχουμε δουλειά αυτή τη σεζόν».

Για το Shopping Star, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε, απλά θεωρούσα ότι στη δεδομένη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω αυτό το πρότζεκτ. Από τα άτομα που ακούστηκαν, η Ηλιάνα ήταν η πιο σωστή επιλογή».

Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε για το YFSF: «Θα δείξει, περιμένουμε. Να μπούμε σε μια ροή, σε έναν ρυθμό, έχουμε καιρό… Αν προκύψει, θα δούμε…».