Μαγγίρα σε Ουγγαρέζο: «Είναι αστείο να μη μιλιόμαστε… αφού αγαπιόμαστε»

«Κανένα πράγμα δεν είπαμε για εκείνον απλά αυτός… η αγάπη του είναι τόση που το πήρε έτσι, κατάλαβες; Το πήρε στραβά».

Το μήνυμά της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έστειλε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της το πρωινό του Σαββάτου (17/2). Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ήδη από την έναρξη του «I Love ΣουΚού», θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γύρω από τη μεταξύ τους κόντρα, μετά την αποκάλυψη που έκανε στα social media πως εκείνος την έχει μπλοκάρει.

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου… είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε, αφού αγαπιόμαστε βρε Δημήτρη μου… αγαπιόμαστε. Όλα ήταν μία παρεξήγηση τελικά, παιδιά. Θα σας πω τι έχει γίνει», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα στους συνεργάτες της, ξεκινώντας την εκπομπή με το τραγούδι «Είναι αστείο» της Άννας Βίσση.

«Κάναμε εμείς κάποια σχόλια εδώ μέσα από την εκπομπή. Ο Δημήτρης θεώρησε ότι τα σχόλια πηγαίνουν σε αυτόν. Δεν κατάλαβε όμως ότι, όταν εμένα με σχολιάζει κάποιος άνθρωπος που εκτιμώ βαθιά και τον σέβομαι σαν επαγγελματία και γενικότερα σαν άνθρωπο και τον διαβάζω, τον ακούω και μου αρέσει πολύ, θα τον έπαιρνα εγώ η ίδια τηλέφωνο», συνέχισε την τοποθέτησή της η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

«Βέβαια, αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι το ανέβασα εγώ το block στο Instagram κι εγώ το θεώρησα πάρα πολύ αστείο, να σας πω την αλήθεια. Δεν κατάλαβα γιατί με έκανε block. Δεν φαντάστηκα ότι αυτά που είπαμε εδώ για την εκπομπή τα πήρε ότι πήγαιναν προσωπικά για εκείνον», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κανένα πράγμα δεν είπαμε για εκείνον απλά αυτός… η αγάπη του είναι τόση που το πήρε έτσι, κατάλαβες; Το πήρε στραβά. Λύθηκε η παρεξήγηση, μιλήσαμε εκεί με μηνύματα. Δεν έφυγε όμως ακόμα το block, θέλει μία περίοδο πένθους, να του φύγει ο θυμός», κατέληξε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα για την κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.