Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης; Οι χωριστές διακοπές και οι φήμες!

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε δημοσίευμα που ήθελε τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χωρίζουν, όμως δημοσίευμα θέλει το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να έχει ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του.

Μία σχέση που κρατάει εδώ και δέκα χρόνια και που όμως σύμφωνα με την Ontime έχει φτάσει στο τέλος της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι ζει ακόμα κάτω από την ίδια στέγη, όμως έχει πάρει την απόφαση του χωρισμού και τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ανακοινώσει το τέλος αυτού του έρωτα.

Πάντως, αυτόν τον καιρό η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει περίοδο διακοπών με τον Νίκο Μουτσινά. Οι δυο τους οι οποίοι είναι κολλητοί φίλοι τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στη Σαμοθράκη και μάλιστα προσφάτως γιόρτασαν τα γενέθλια της ηθοποιού με πολλή χαρά και καλή διάθεση.

Όπως επισημαίνει όμως το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πέρυσι τέτοιο καιρό η Ζέτα βρισκόταν στο σπίτι που διαθέτει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο και περνούσαν εκεί αυτές τις μέρες. Αυτό που άλλαξε λέτε να είναι χωρισμός; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, όμως εκείνο που επίσης τονίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πως ο χωρισμός επήλθε σε πολύ ήρεμο κλίμα, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά ισχύουν ενώ θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία για συναυλίες με την αγαπημένη Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μετά από τόσο καιρό μακριά από το κοινό τους λόγω κορονοϊού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι φωτογραφικοί φακοί έχουν να απαθανατίσουν το ζευγάρι μαζί σε κάποια δημόσια έξοδό του εδώ και σχεδόν έναν χρόνο.