Ματίνα Νικολάου: Αποκαλύπτει αν την βλέπει ο γιος της ως “Βάνια” στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”

Στο περιοδικό “Τηλέραμα” και στην Αθηνά Ζαχαράκη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, η Ματίνα Νικολάου.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε αν μοιάζει καθόλου με την «Βάνια» που υποδύεται στο “Καλό Μεσημεράκι” αλλά δήλωσε και πως προέκυψε ο ρόλος αυτός στην εκπομπή.

Μάλιστα, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε αν ο γιος της την βλέπει στην τηελόραση.

Πες μου λίγα πράγματα για τη Βάνια. Πώς ήρθε στη ζωή σου;

«Η Βάνια ήταν ένας χαρακτήρας που εμπνεύστηκε χρόνια πριν ο Νίκος Μουτσινάς για μια παράστασή του. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να αναλάβει αυτή την εκπομπή, μου πρότεινε τη… μεταφορά της, αλλά με τηλεοπτικούς όρους αυτή τη φορά. Αν και ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει, χάρηκα πάρα πολύ, κι επειδή του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά το κριτήριό του, δέχτηκα. Στην αρχή βέβαια δεν ήξερα πώς να το κάνω αυτό στην τηλεόραση, όμως ο Νίκος και εδώ με βοήθησε πολύ».

Ο κόσμος έξω σε αναγνωρίζει;

«Διαφέρω τόσο εμφανισιακά με τη Βάνια, που δεν είναι εύκολο να με αναγνωρίσουν έξω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή μπαίνουμε κάθε μέρα στα σπίτια, κάποιοι καταφέρνουν να με αναγνωρίσουν, μου μιλούν και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Τη μεγαλύτερη χαρά όμως μου τη δίνουν όσα μού λένε: “Μας σώζετε από την κατάθλιψη”. Αυτό με κάνει πολύ περήφανη».

Μοιάζεις καθόλου με τη Βάνια;

«Εγώ είμαι πολύ πιο συνεσταλμένη ως άνθρωπος. Πιο ήρεμη… Εκείνη είναι πιο εξωστρεφής. Νομίζω πως πλέον εκείνη παίρνει από εμένα και εγώ από αυτήν και έτσι περνάμε και οι δύο καλά».

Ο γιος σου βλέπει Βάνια;

«Δεν ασχολείται τόσο, ούτε βλέπει την εκπομπή. Ίσως δει κάποια αποσπάσματα, θα γελάσει, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα, βλέπετε, είναι 12 χρονών, μπαίνει στην εφηβεία και έχει… καλύτερα πράγματα να κάνει!»

Έχετε ποτέ διαφωνίες με τον Νίκο;

«Όταν λέω κάτι και εκείνος έχει διαφορετική άποψη, πάντα μου το λέει και εγώ πάντα τον ακούω. Γιατί ο Νίκος έχει κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Διαφωνία δεν έχει υπάρξει ουσιαστικά ποτέ. Το να λες τη γνώμη σου δεν είναι».