Μέγκι Ντρίο σε Ιωάννα Τούνη: Να μην μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη (vid)

Μία κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην Μέγκι Ντρίο και την Ιωάννα Τούνη, με αφορμή τις δηλώσεις της γνωστής influencer για τα 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM, θέλησε να πάρει θέση και να στηρίξει τη Σάσα Σαμάτη, δημοσιεύοντας μέσω InstaStories βίντεο, στο οποίο έλεγε: “Κάνω story για να πάρω θέση -που συνήθως δεν το κάνω- αλλά αυτή τη στιγμή θίγεται η αλήθεια μου. Είδα μερικά stories από την Ιωάννα Τούνη που βρίζει και κράζει πολύ άσχημα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία είναι μία δημοσιογράφος που προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για να δίνω συνεντεύξεις και ό,τι έχω πει στις συνεντεύξεις έτσι έχει γραφτεί. Οπότε, θεωρώ ότι πρέπει να μην είμαστε αχάριστες, να ελέγχουμε τα νεύρα μας και τις καταστάσεις. Θεωρώ ότι είναι άδικα τα stories της Ιωάννας Τούνη προσωπικά”.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο υποστήριξε πως δέχτηκε απειλητικά μηνύματα από φίλους της Τούνη στα social media.

“Αυτό το στόρι ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη. Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, δε με ξέρεις, απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang σου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη.
Πέρα από αυτό όμως κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δε με ξέρεις γκούγκλαρε με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους.”, ανέφερε στο νέο βίντεο που δημοσίευσε.