Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση για το My Style Rocks

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μπέττυ Μαγγίρα, που μίλησε, μεταξύ άλλων, για το My Style Rocks και το GNTM.

Σε λίγες μέρες ξεκινάει στον ΣΚΑΙ το My Style Rocks. Ισχύει ότι σου έγινε πρόταση και για την παρουσίαση, αλλά και για την κριτική επιτροπή;

Δεν ξέρω αν το σκέφτονται, αλλά επίσημη πρόταση δεν μου έγινε για τίποτε από τα δύο.

Εσένα θα σε ενδιέφερε να είσαι στο My Style Rocks;

Ναι, θα με ενδιέφερε, γιατί είχε μεγάλη επιτυχία πέρσι και μου άρεσε ως εκπομπή.

Τι θα απαντούσες στις κόρες αν σου ζητούσαν, όταν μεγαλώσουν, να λάβουν μέρος στο GNTM;

Δεν είμαι κατά των ριάλιτι παιχνιδιών. Συνήθως αυτού του είδους τα προγράμματα σου δίνουν απότομη δημοσιότητα και είτε μπορεί κάποιος να σε δει και να σου προτείνει να κάνεις κάτι άλλο είτε, στη χειρότερη, θα σε ξεχάσουν στο εξάμηνο. Το GNTM, όπως και όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια, είναι τηλεοπτικά προγράμματα που στοχεύουν να βγει το ριάλιτι για να ταυτιστεί ο κόσμος με τους παίκτες.

Αν ένα κορίτσι δεν μπορεί να φωτογραφηθεί με ένα φίδι στο λαιμό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει μοντέλο. Αλλά στο GNTM αυτός είναι ο κανόνας του παιχνιδιού, τον οποίο οφείλεις να ακολουθήσεις. Θεωρώ ότι τα κορίτσια που συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι δεν πηγαίνουν για να ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με το μόντελινγκ, αλλά και με την τηλεόραση κι εκεί σίγουρα τους βοηθάει. Αν οι κόρες μου ήθελα να γίνουν μοντέλα, θα προτιμούσα να πάνε σε ένα πρακτορείο, όπως έκανα κι εγώ.