Η Ναταλία Γερμανού είπε αντίο με μια συγγνώμη

«Δεν την φοβάμαι καθόλου την δημόσια συγγνώμη» υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού.

Για τελευταία φορά την φετινή σεζόν ήρθε η Ναταλία Γερμανού  στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το μεσημέρι της Κυριακής, με το μαγκαζίνο «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Αν και η ψυχαγωγική εκπομπή θα επιστρέψει ασφαλώς την ερχόμενη χρονιά, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους τηλεθεατές.

Έτσι, στο κλείσιμο της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε με συναισθηματική φόρτιση τα εξής. «Με αυτά και με αυτά, που λέτε, ολοκληρώνεται μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν για το «Καλύτερα δε γίνεται», η πέμπτη κατά σειρά. Έχω να πω διάφορα πράγματα, δεν θα τα πω όμως όλα, σας το υπόσχομαι. Θέλω να πω όμως πολλά ευχαριστώ. Λένε ότι ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Έτσι έγραψε και το δελτίο τύπου του Alpha όταν ανακοίνωσε την επίσημη ανανέωση. Θέλω λοιπόν να πω Γιάννη, Δημήτρη, Ναταλία, Εβελίνα, Παναγιώτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας σε εμένα γιατί εγώ έτσι το εισέπραξα. Για μένα ήταν παραπάνω από ανανέωση σύμβασης, ήταν ανανέωση εμπιστοσύνης και αγάπης».

«Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ τυχερή που σας έχω και εσάς και όλα τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή. Τον Βασίλη Δρυμούση, που έχει βγάλει φτερά και φωτοστέφανο, τον Κώστα Γρηγοράκη, αυτόν τον φανταστικό σκηνοθέτη και όλους τους δημοσιογράφους που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς και την παραγωγή».

«Και βέβαια εσάς γιατί η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολα θέματα, σε θέματα τα οποία πολλές φορές ακροβατούσαν, νιώθαμε ότι περπατάμε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Πολλές φορές έκανα και λάθη. Έκανα λάθη τα οποία μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ δεν την φοβάμαι καθόλου την δημόσια συγγνώμη, όπως δεν φοβάμαι να λέω συγγνώμη έτσι και πολύ γενναιόδωρα σας λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Υποσχόμαστε ότι την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και νομίζω ότι μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.