«Ο Γιώργος Μαζωνάκης νιώθει ότι τον κορόιδεψαν»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, γεγονός που φέρνει τον τραγουδιστή ψηλά στην lifestyle επικαιρότητα.

Στο “Πρωινό” και τον Θάνο Βάγιο μίλησε για το θέμα οικογενειακή φίλη του τραγουδιστή.

«Έχουμε μεγαλώσει την ίδια γειτονιά, από παιδιά οικογενειακοί φίλοι. Με τον Γιώργο κυρίως, γιατί εγώ είμαι στην ηλικία του Γιώργου, η Βάσω είναι πιο μικρή. Η Βάσω είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ εργατικός, φοβερά εργατικός, υπερκινητικός. Δηλαδή το μυαλό της κόβει, η αντίληψη της είναι πολύ μεγάλη. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αντέχει να ξενυχτήσει, χωρίς να καπνίσει, χωρίς να πιει, πιστή. Θεωρώ ότι στο κομμάτι αυτό ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, να είναι κοντά στο Γιώργο. Οπότε όταν της έγινε η πρόταση από το Γιώργο, γιατί χρειαζόταν έναν άνθρωπο δικό του, κοντά του. Καλά έκανε και δέχτηκε. Σαφώς θα υπάρχουν και τριβές και διαφωνίες. Νομίζω ότι δεν θα διαχειριζόταν η Βάσω λεφτά κάποιου χωρίς να τον ρωτήσει. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, εγώ το θεωρώ αδύνατον», δήλωσε η οικογενειακή φίλη.

Για την οικογένεια και τις μεταξύ τους σχέσεις, σημείωσε: «Όλη τους η οικογένεια είναι πάρα πολύ δεμένη. Πολύ στενά δεμένοι με ειλικρινείς συμπεριφορές, υπήρχε πάντα το χιούμορ έντονο μεταξύ τους. Αγαπημένοι, τρυφεροί, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να βγάζεις, τρυφερότητα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Αυτοί οι δύο άνθρωποι την είχαν, την έχει και με την Μαρία και με την μάνα του και με τον πατέρα του. Είναι πάρα πολύ τρυφεροί μεταξύ τους. Θεωρώ ότι μια τόσο στενή σχέση, που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Στο τέλος θα βρεθεί η πραγματική αιτία, που έχει δημιουργηθεί αυτό το χάσμα, αυτή τη στιγμή. Κάτι άλλο έχει γίνει, κάπως αλλιώς έχει συμβεί, κάποιος άλλος έχει ενταχθεί. Δεν το πιστεύω ότι είναι καθαρά, το μεταξύ τους».

«Ένιωθε πάρα πολύ εκτεθειμένος και πάρα πολύ προσβεβλημένος. Για να μπει στην διαδικασία, να κάνει κάτι τέτοιο. Προσβεβλημένος δεν θα είναι; Νιώθει ότι τον κορόιδεψαν, νιώθει ότι τον έκλεψαν, νιώθει ότι του είπαν ψέματα. Μα είναι πολύ λογικοί και οι δύο τους. Θεωρώ ότι από το κάνω ασφαλιστικά μέτρα, μέχρι τις πόρτες του δικαστηρίου. Απέχει πάρα πολύ, θα ξεκαθαριστούν όλα αυτά. Και να σκοτωθούμε για τα λεφτά, θα τα ξανά βρούμε μετά και θα κάνουμε άλλα λεφτά. Τι σημασία έχει;», κατέληξε η οικογενειακή φίλη του Γιώργου Μαζωνάκη.