Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εξομολογείται: «Γι’ αυτό διαλύθηκαν οι ONE – Είχαμε να μιλήσουμε 12 χρόνια»

Στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα Δε Γίνεται» έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκαλύπτοντας τον αληθινό λόγο που διαλύθηκαν οι One.

«Είναι καλλιτεχνικός εαυτός μου οι ONE, είναι μέρος του εαυτού μου, ποτέ δεν τους απαρνήθηκα. Θεωρώ πως αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να θέλεις να είσαι το νούμερο ένα. Δεν ξέρω αν οι άλλοι από το γκρουπ με έβλεπαν ανταγωνιστικά και δεν με ένοιαζε. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να προσφέρω στην ομάδα, συνειδητά μπήκα στο συγκρότημα.

Ήμουν πάρα πολύ γνωστός στην Κύπρο πριν τους ONE. Εγώ και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάναμε μεγάλες επιτυχίες στα ραδιόφωνα. Ετοίμαζα δίσκο με τον Νίκο Καρβέλα πριν μπω στους ONE και τον άφησα για να μπω στο συγκρότημα επειδή μου άρεσε πάρα πολύ. Μπορεί να με άφησαν και να τους άφησα τους ONE. Έφυγα για να κάνω σόλο καριέρα.

Ήθελα πάντα την αυτονομία μου, ήθελα να έχω λόγο. Είχα λόγο στους ONE γιατί με εμπιστευόταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Ίσως ήταν ότι ήμασταν δύο δυνατοί χαρακτήρες με τον Γιώργο, είχα κάποιες διαφωνίες, αλλά ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου. Δεν είχα σκοπό να εγκαταλείψω του ONE, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους μου είπε “ή μένεις ή φεύγεις”. Δεν μετάνιωσα που έφυγα.»

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πώς ξαναβρέθηκε με τα μέλη των One και αποκάλυψε ότι είχε 12 χρόνια να μιλήσουν μεταξύ τους μέχρι να βρεθούν τυχαία δίπλα δίπλα στην Άννα Βίσση.