Παναγιώτα Βλαντή: «Μικρή δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, αισθανόμουν άσχημα»

Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν μια εκπομπή αφιερωμένη στην ομορφιά. Ο Σταύρος Θεοδωράκης το βράδυ της Πέμπτης 18/4 συνομίλησε με μερικές από τις πιο γοητευτικές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους και η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αποκάλυψε ότι μικρή δεν είχε καλή σχέση με τον καθρέφτη της, ούτε ένιωθε ποτέ η «ωραία του σχολείου».

«Δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη. Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου. Η αδελφή μου ήταν. Εγώ ήμουν ένα ήσυχο παιδί… Δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, δε με απασχολούσε. Δε με καμάρωνα» ανέφερε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

«Δεν το περίμενα ότι ο ρόλος της Σιλβή θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκτση. Με σόκαρε…» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός. Ακόμη η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε, «Η ομορφιά καμιά φορά γυρνάει και μπούμερανγκ. Πρέπει πάντα κάτι να αποδείξεις… Όταν πρωτομπήκα στη σχολή μου έλεγαν “έλα, έχεις να δείξεις το μουτράκι σου”. Αυτό με πείραζε… Αισθανόμουν πολύ άσχημα… Απελευθερώθηκα μετά τα Μαύρα Μεσάνυχτα, ήμουν γύρω στα 38-40…».