Παντρεύτηκε η Ευαγγελία Αραβανή

Το ζευγάρι σύντομα θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για τη γέννηση του γιου της. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και ζει κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό εδώ και έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν λίγους μήνες έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στις 20 Νοεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων της, παρουσία των τριών παιδιών που έχει από τον πρώτο του γάμο. Εκείνη είπε το ναι και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιθυμία τους είναι το ερχόμενο καλοκαίρι να κάνουν και θρησκευτικό γάμο μαζί με την βάφτιση του γιου τους.

Τόσο η Ευαγγελία Αραβανή όσο και ο Σπύρος Λάζαρης θέλουν να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, στο αγαπημένο τους νησί που δεν είναι άλλο από τον Πόρο, όπου δραστηριοποιείται και ο 43χρόνος επιχειρηματίας.