Πέτρος Κόκκαλης-Δήμητρα Ματσούκα: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Μπορεί η είδηση ότι παντρεύονται να είχε γίνει γνωστή, αλλά κανείς πέρα από τους καλεσμένους δεν γνώριζε την ημερομηνία με αποτέλεσμα Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα να αιφνιδιάσουν χθες ευχάριστα με τον γάμο τους.

Ο γάμος έγινε γνωστός την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη σε ένα όμορφο και γραφικό εκκλησάκι της Πλάκας, τον Αγιο Νικόλαο Ραγκαβά.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρίσκονταν οι 60 καλεσμένοι τους συγγενείς και φίλοι τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο ποιητής Γιώργος Ψάλτης, ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο Δημήτρης Τζιώτης, οι ηθοποιοί που παίζουν αυτή την περίοδο μαζί με την Δήμητρα Ματσούκα στο θέατρο, η Αναστασία Τσιλιμπίου, ο Ηλίας Βαλάσης και ο Δημήτρης Σαμόλης.

Και φυσικά οι οικογένειες του γαμπρού και της νύφης, γονείς και αδέλφια.

Η Δήμητρα Ματσούκα αφού φίλησε τον γαμπρό φθάνοντας στην εκκλησία έσπευσε να χαιρετήσει τους καλεσμένους τους, να αγκαλιάσει τους φίλους της και τον πεθερό της Σωκράτη Κόκκαλη!

Εκει και η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα Μαρία με την οποία η ηθοποιός είναι αχώριστη και τα αδέλφια του γαμπρού, ο Ντίνος Κόκκαλης και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης με την σύζυγό του Δούκισσα Νομικού.

Μετά το Μυστήριο, ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι στον Διόνυσο, με θέα την Ακρόπολη. Στο τραπέζι ήταν η οικογένεια και στενοί φίλοι, ωστόσο δεν παραβρέθηκε ο πατέρας του γαμπρού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Η νύφη Δήμητρα Ματσούκα με τους συμπρωταγωνιστές της στα Μαθήματα Κωμωδίας