Πρόταση-έκπληξη: Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Ντάνου

Η δεύτερη συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ανδρέα Γεωργίου φτάνει στο φινάλε της ίσως και πριν το τέλος της φετινής σεζόν της «Γης τηε ελιάς» καθώς ο ηθοποιός είχε ενημερώσει ότι δεν μπορεί πλέον, ως νέος πατέρας, να ταξιδεύει διαρκώς στην Κύπρο για τα γυρίσματα καθημερινού σίριαλ.

Εξάλλου ο Κούλλης Νικολάου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και επιβεβαίωσε το τέλος του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη «Γη της Ελιάς» Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφήνει την υποκριτική την περίοδο που θα ακολουθήσει, απλά στρέφει αλλού το βλέμμα του, σε διπλό μάλιστα ταμπλό με πρώτο τον κινηματογράφο. Οι πρώτες του ταινίες αναμένεται μέσα στο 2024 να προωθηθούν στο εξωτερικό ενώ οι πληροφορίες μιλούν για συμμετοχή του σε ακόμα μία ταινία.

Αυτήν την φορά ο πρώην νικητής του Survivor θα λάβει μέρος σε μία ταινία με πολλά οπτικά εφέ και πολλή δράση ενώ στα τηλεοπτικά του έχει στα χέρια του μία σημαντική πρόταση από πολύ γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό για μία νέα σειρά.

Η σειρά θα είναι ένα αστυνομικό δράμα με τον «Ντάνο» να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο τηλεοπτικός σταθμός με τον οποίο θα συνεργαστεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός καθώς η σειρά θα προταθεί από τον παραγωγό της σε δύο τουλάχιστον μεγάλα ελληνικά κανάλια και θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, όχι σε καθημερινή όπως η Γη της ελιάς, κάνοντας πιο εύκολο το πρόγραμμα στον ηθοποιό.