Πρόταση-βόμβα της ΕΡΤ στην Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μέχρι σήμερα η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας που έχει κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με την ίδια να τοποθετείται στην κορυφή των εκπροσώπων μας καθώς και την πρώτη φορά που εκπροσώπησε τη χώρα είχε φτάσει ως την τρίτη θέση. Οπότε είναι λογικό το όνομά της να ακούγεται κάθε φορά που η ΕΡΤ ετοιμάζει κάτι αφιερωματικό για τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της ηπείρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το znews.gr στην ΕΡΤ σκέφτονται να αξιοποιήσουν το μεγάλο τους αρχείο, δημιουργώντας μία εκπομπή 10 επεισοδίων με θέμα την ιστορία του μακροβιότερου μουσικού θεσμού της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμά του η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης, Κατερίνα Κασκανιώτη, επισκέφτηκε πρόσφατα το Αρχείο της ΕΡΤ και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι αυτό. Στο ίδιο δημοσίευμα ο δημοσιογράφος επικαλείται πληροφορίες ότι σε αυτές τις αφιερωματικές εκπομπές ίσως υπάρχουν συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών τραγουδιστών που εκπροσώπησαν την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια του διαγωνισμού.

Το επικρατέστερο από τα ονόματα που ακούστηκαν για οικοδεσπότη της εκπομπής είναι αυτό της Έλενας Παπαρίζου, η οποία δεν αποκλείεται να βρεθεί πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση, σε ένα περιβάλλον που το γνωρίζει πολύ καλά καθώς έχει βρεθεί από την απέναντι πλευρά των συνεντευξιαζόμενων εκπροσώπων της χώρας σε αντίστοιχα αφιερώματα, πολλές φορές.