Ράνια Τζίμα: Απαντά για πρώτη φορά για το πλάνο με το τσιγάρο στο δελτίο ειδήσεων

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων έγινε viral το προηγούμενο διάστημα.

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το πρωινό της Κυριακής 24/9 η Ράνια Τζίμα. Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά για το πλάνο που έγινε viral στα social media, που δείχνει την ίδια να καπνίζει αμέσως μετά την εκφώνηση μιας είδησης στο δελτίο.

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Oops, I did it again. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε», ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

«Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής για μένα αυτό κάπου παρακάτω. Αλλά και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί πού και πού να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό», επισήμανε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

«Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε και κοιμόμαστε και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι. Δε βλέπω τι γράφεται για μένα στο Twitter, δεν γίνεται να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα κάνω τη δική μου», τόνισε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα.

«Επειδή είσαι άνθρωπος και αυτό μπορεί να σε επηρεάσει, μπορεί να σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο», σημειώνει κλείνοντας το θέμα η Ράνια Τζίμα.