Σάρωσε στην τηλεθέαση η Εθνική!

Εντυπωσιακά νούμερα κατέγραψε η διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα της Εθνική ομάδας μπάσκετ με την Τσεχία για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας.

ΗΕθνική μας νίκησε με επτά πόντους αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στην οκτάδα. Ωστόσο το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αυξημένο, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί.

Όπως ενημερώνει η Δημόσια τηλεόραση μέσω δελτίου τύπου: «Η μετάδοση του αγώνα από το WebTV της ΕΡΤ και την υβριδική πλατφόρμα ERT Hybrid σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς αποτέλεσε το μεγαλύτερο event στην ιστορία του ελληνικού διαδικτύου, ξεπερνώντας οποιαδήποτε άλλη κίνηση μέχρι σήμερα. Περισσότερα από 168.000 streams καταγράφηκαν ταυτόχρονα σε μοναδικούς χρήστες, με τον αριθμό αυτό να φτάνει τα 869.000 streams συνολικά, ενώ η μετάδοση σημείωσε αθροιστικά 275 Gbps traffic προς τελικούς χρήστες».

Όσον αφορά την τηλεθέαση του αγώνα το μέσο μερίδιο τηλεθέασης ανέρχεται στο 54,9% για τους άνδρες ηλικίας 25-44 και 51,3 στο κοινό ηλικίας 15-44 ετών. Το μέσο μερίδιο της μετάδοσης έφτασε το 42%, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 970.491 τηλεθεατές.