Σοϊλέδης: «Έκανα το τηλέφωνό μου απόρρητο γιατί δεν σταματούσε να χτυπάει»

Για την αναβολή του γάμου του με τη Μαρία Αντωνά και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star Survivor μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, είπε την κάμερα του «Πρωινού μας» για το νέο πρότζεκτ του Survivor: «Δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την μεριά της παραγωγής. Αναμονή να γίνει κάποια επαφή, δεν ξέρω αν θα γίνει και με τι όρους θα γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Για το αν θα πάω ή όχι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό. Ο Ντάνος δεν θα έπρεπε να λείπει από αυτό το Survivor, όπως και ο Κατσούλης, όπως και εγώ θεωρώ. Αγωνιστικά απέδειξα ότι θα έπρεπε να είμαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για σχόλια που δέχτηκε μετά το Survivor, είπε: «Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που δεν έχουν ζωή, κράζουν, βρίσκουν οικογένειες, εύχονται κατάρες και όλα αυτά, δεν τους βλέπω καν».

Τέλος μιλώντας για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε: «Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή».