Η σπάνια φωτογραφία του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα

Μία σπάνια φωτογραφία του Σωτήρη Μουστάκα με τη σύζυγό του, Μαρία Μπονέλου και την κόρη του, Αλεξία δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Ο επίσημος λογαριασμός που διατηρεί το «Σπίτι του Ηθοποιού» ανάρτησε ένα στιγμιότυπο που χρονολογείται από τη δεκαετία του ’80.

Σε αυτό, ο Σωτήρης Μουστάκας κρατά αγκαλιά την κόρη του, ενώ χαμογελούν κι οι δύο στον φακό. Δίπλα στο κορίτσι, ποζάρει και η η ηθοποιός και σύζυγός του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 κι ήταν αχώριστο, μέχρι τον θάνατο του Σωτήρη Μουστάκα το 2007. Λίγους μήνες αργότερα, έφυγε από τη ζωή και η Μαρία Μπονέλου.

Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται: «Ο Σωτήρης Μουστάκας με την σύζυγό του Μαρία Μπονέλου και την κόρη τους Αλεξία Μουστάκα σε μια σπάνια φωτογραφία από την δεκαετία του 80. Οι δυο εκλεκτοί ηθοποιοί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα -και αγαπητά- ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου. Ερωτεύτηκαν με πάθος και παντρεύτηκαν το 1973. Απέκτησαν την κόρη τους Αλεξία, που ακολούθησε κι εκείνη τα βήματά τους στο θεατρικό σανίδι. Ο Σωτήρης Μουστάκας και η Μαρία Μπονέλου ήταν αχώριστοι τόσο στη σκηνή όσο και τη ζωή. Όταν η ηθοποιός έπαθε Αλτζχάιμερ εκείνος της αφοσιώθηκε πλήρως μέχρι τον θάνατο του στις 4 Ιουνίου του 2007. Εκείνη τον ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα στις 30 Αυγούστου 2007. Και οι δυο μόλις στα 67 τους χρόνια».

Δείτε τη φωτογραφία: