Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το Happy Day, η επόμενη χρονιά, οι αλλαγές και η Ελένη Μενεγάκη

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας το Σάββατο. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αδυναμία που τρέφει στην πρωινή καθημερινή της εκπομπή καθώς και

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν είμαι κάπου καλά δεν ψάχνομαι να φύγω. Είμαι καλά στον Alpha, έχω ένα συμβόλαιο που το τιμώ, η διοίκηση και η προηγούμενη και η υπάρχουσα μου φέρεται πάρα πολύ όμορφα και μου έχει δείξει ότι με πιστεύει και με εμπιστεύεται. Οπότε είμαι πολύ καλά και χαίρομαι που θα είμαι για άλλη μια σεζόν στον Alpha να καλημερίζω τους τηλεθεατές».

«Τώρα έχουμε αρχίσει τις συζητήσεις για την επόμενη χρονιά και στο 90% θα είμαστε οι ίδιοι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day. «Νιώθω ότι ο κύκλος στο Happy Day δεν έχει κλείσει οπότε αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Δεν το αποκλείω για το μέλλον. Προς το παρόν απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω οπότε δεν τίθεται θέμα σε αυτή τη φάση αλλαγής. Και αν υπήρχε μια σκέψη ίσως να γινόταν επιπρόσθετα με το Happy Day. Το Happy Day το αγαπάω και δεν σκέφτομαι να το αφήσω».

Παράλληλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μέσα από τη συχνότητα του MEGA.