Στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» ο Γαρδέλης

Στο «Δαφνί» νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σταμάτης Γαρδέλης, καθώς εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «On Time», ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε σε αδιέξοδο καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος που τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε μαζί του η Σάσα Σταμάτη, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι ζήτησε βοήθεια καθώς παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.