Στην Κόνι Μεταξά θα άρεσε να πάει στην Eurovision αλλά… (vid)

Στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου στο “Έλα Χαμογέλα” βρέθηκε, το πρωί της Κυριακής, η Κόνυ Μεταξά.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνεργασία που είχε με την Stefania ενώ εξέφρασε την επιθυμία να εκπροσωπήσει και η ίδια τη χώρα μας στην Eurovision στο μέλλον.

“Μου αρέσει που είναι ένα φρέσκο κορίτσι, έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και στη σκηνή μου άρεσε που δουλέψαμε μαζί. Σε προσωπικό επίπεδο δεν προλάβαμε να γνωριστούμε αλλά σαν εικόνα μου αρέσει πάρα πολύ η επιλογή της. Είναι πολύ φρέσκο και είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραία φωνή” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κόνυ Μεταξά για την επιλογή της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει η Stefania την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Θα τολμούσε, όμως, η ίδια να συμμετάσχει στο μέλλον στον διαγωνισμό και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας; “Δεν ξέρω… Γενικά δεν είμαι πάρα πολύ καλή στο να χειρίζομαι το άγχος μου στη σκηνή. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα οπότε δεν ξέρω υπό αυτές τις συνθήκες αν θα αισθανόμουν πιο άνετα. Θα μου άρεσε αλλά δεν ξέρω πως θα το χειριζόμουν όλο αυτό. Θα μου άρεσε πάρα πολύ απλά θα έκανα πάρα πολύ πρόβα” απάντησε με ειλικρίνεια η νεαρή τραγουδίστρια.

Δείτε όλα όσα είπε: