Τέλος η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΪ; Το κανάλι που την “κλέβει” από το Φάληρο

Eνώ όλοι συζητούν ποια θα είναι η απόφαση στις συζητήσεις ΑΝΤ1 και του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως έχει έτοιμο ένα νέο κύκλο συζητήσεων για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με την “Espresso”, το “Love it” φαίνεται πως ολοκληρώνει αυτή τη σεζόν τον κύκλο του στον ΣΚΑΪ λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα αποχωρήσει από την κεντρική τηλεοπτική σκηνή, μιας και μια πρόταση φημολογείται πως έχει ήδη πέσει στο τραπέζι.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το STAR φαίνεται να έχει διάθεση να στήσει εκ νέου την πρωινή του ζώνη, μιας και το δίδυμο των ραδιοφωνικών παραγωγών από τη Χαλκίδα, Γιώργου Καρτελιά και Ελίνας Παπίλα, δεν σημείωσε την επιτυχία που περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού. Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως είναι ένα από τα πρόσωπα που οι άνθρωποι του καναλιού σκέφτηκαν πως θα μπορούσε να τους αντικαταστήσει σημειώνοντας μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης. Οι σκέψεις βέβαια μπορεί να μείνουν στα… χαρτιά, μιας και ακόμα όλοι λένε πως είναι πολύ νωρίς για οριστικές αποφάσεις.