Τέλος η Soula Glamorous: Ο youtuber που της έριξε το προφίλ

Ένα βίντεο που έγινε viral αρκούσε για να «γκρεμίσει» την αυτοκρατορία της Soulas Glamorous στο instagram, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή φάνταζε ακλόνητη, όσους εχθρούς και να είχε δημιουργήσει τα χρόνια της ύπαρξής της, μέχρι να γίνει η influencer των καυστικών κριτικών και των πιπεράτων αποκαλύψεων.

Το βίντεο «Σούλα (not so) Glamorous» που ανέβηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο YouTube από τον «Επώνυμο Αλκοολικό» και διαρκούσε 40 λεπτά, προσπάθησε να κάνει expose τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τον λογαριασμό του Soula Glamorous, δείχνοντας το «κακό πρόσωπο» που ο ίδιος υποστηρίζει πως κρύβουν.

Η ιστορία της κόντρας των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2017 – 2018 όπως μας λέει ο youtuber, όταν η Soula είχε ερωτηθεί «γνώμη για επώνυμο αλκοολικό αγάπε;» με την ίδια να απαντάει «Ρε κολλητές, τον παίρνει ή τον δίνει τελικά, ξέρουμε;» κάνοντας ουσιαστικά outing σε εκείνον χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Η κόντρα ξεκίνησε και η πλευρά της Soulas Glamorous μόνο ευγενικά δε συμπεριφέρθηκε στο αίτημα του Επώνυμου να κατέβει το story που κοινοποιούσε τη σεξουαλικότητά του χωρίς εκείνος να έχει ακόμα αποκαλύψει το παραμικρό. Τώρα, στο 4ολεπτο βίντεό του ο youtuber εξέθεσε όλες τις… μαύρες στιγμές της influencer.

Σε stories που είχε αναρτήσει ο ίδιος ένα χρόνο μετά, αποκάλυπτε ποια άτομα κρύβονται πίσω από τον λογαριασμό της Soulas, με την πλευρά της να απαντάει με επιθετικό εξώδικο στο οποίο ζητούσε να κατέβουν όσα είχε ανεβάσει, ενώ ακολούθησαν ιδιωτικά μηνύματα με απειλές και πολλές ειρωνικές αναρτήσεις.

Στο βίντεο αναφέρεται ότι τη σελίδα τότε την είχαν δύο άτομα, «ένας άντρας γκέι και μία γυναίκα», ενώ πλέον η σελίδα έχει πουληθεί σε άλλον. Εκείνη την περίοδο ο Επώνυμος δεχόταν διαρκές διαδικτυακό bullying ενώ -μεταξύ άλλων- ανέβηκαν επιλεγμένα αποσπάσματα των ιδιωτικών συνομιλιών του με τη Soula στα οποία, παρανόμως, φαινόταν το πραγματικό του όνομα.

Soula Glamorous τέλος από το instagram: Ο youtuber που με ένα βίντεο κατάφερε να της ρίξει το προφίλ εν μία νυκτί (Vid)

Πέντε χρόνια αργότερα και μετά το βίντεο του Επώνυμου, το οποίο ξεπέρασε τα 260.000 views σε 2 ημέρες, οι αντιδράσεις από τους κοινούς του followers με τη Soula πήραν μορφή… χιονοστοιβάδας απέναντι στην influencer, με μαζικά unflollow να πέφτουν το ένα μετά το άλλο στο προφίλ της εν λόγω περσόνας στο instagram αναγκάζοντας τον διαχειριστή του προφίλ να το κατεβάσει εσπευσμένα, για να μη χάσει χιλιάδες ακόλουθους, τουλάχιστον μέχρι να ξεχαστεί το βίντεο.

Άλλοι, πάλι, υποστηρίζουν πως ο λογαριασμός της κατέβηκε λόγω των μαζικών αναφορών.

Η συνέχεια δόθηκε στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτο το X αλλά και το Tik Tok και το YouTube να γεμίζουν με ποστ και βίντεο κατακραυγής.