Η Τόνια Κούμπα αφήνει το My Style Rocks και ψάχνει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα

Η Τόνια Κούμπα, η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο «My Style Rocks», μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» και τον Σωτήρη Καραμίντζα. Η νεαρή πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει σε αυτό, τη νέα σεζόν, μιας και θέλει να καρπωθεί την προβολή που έλαβε!

«Ο κορονοϊός μας έπιασε εξαπίνης αλλά γυρίσαμε όλοι στην καθημερινότητα μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η Τόνια Κούμπα στην εκπομπή του OPEN. «Έκανα, όμως τη μεσοβέζικη λύση. Βρήκα τη χρυσή τομή που εξυπηρετούσε τα δικά μου θέλω και τα δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνω ότι άπαξ και δήλωσα συμμετοχή περιμένανε κάποια πράγματα από μένα. Είχα όμως και μια σύμβασή . Όταν, λοιπόν, τηρώ τη σύμβαση και κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ, αποφασίζω ότι δεν θα μιλήσω. Πλέον, με την άρση αυτού, που ολοκληρώθηκε ένα τρίμηνο, μιλάω πολύ ανοιχτά και αφιλτράριστα. Έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό και νομίζω ότι έκανε και τον κύκλο του».

«Είμαι γενικά ένας άνθρωπος που, αν κάτι ολοκληρωθεί και κάνει τον κύκλο του, πολύ δύσκολα επανέρχομαι» ξεκαθάρισε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» για την πιθανή επιστροφή της σε αυτό. «Ένιωσα ότι, σαν παιδί των media, εφόσον μου έγιναν κάποιες προτάσεις και μου δόθηκε το βήμα να με μάθετε, γιατί ήμουν ένα παιδί που έχω τέσσερις, πέντε εκπομπές στην πλάτη ως κεντρικιά, που είναι λίγο παρεξηγήσιμο αλλά θέλω να δείξω τον βαθμό προσπάθειας και απήχησης και εμπιστοσύνης από κάποια κανάλια, τώρα ήρθε η ώρα να το καρπωθώ»!

Όσον αφορά στο επόμενο τηλεοπτικό βήμα της νεαρής παρουσιάστριας, τόνισε με χαμόγελο πως «αρχικά είχα κάνει δοκιμαστικό για μια μεσημεριανή εκπομπή που πήγε πάρα πολύ καλά, είχαμε πολύ καλό feedback αλλά δεν τα βρήκαμε στα διαδικαστικά. Αυτή τη στιγμή μιλάω για ένα κανάλι και μια πρωινή εκπομπή και παράλληλα μιλάω με μια εταιρεία παραγωγής που ετοιμάζει κάτι μεγάλο τηλεοπτικά».

«Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις στο κανάλι σου νούμερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Τόνια Κούμπα με νόημα!