Η τρομακτική εμπειρία που έζησε η Χριστίνα Κολέτσα στη Μελβούρνη

Η Χριστίνα Κολέτσα βίωσε μια τρομακτική εμπειρία, στο ταξίδι της στη Μελβούρνη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε το συμβάν με το κοινό της στα social media και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να κάνει εκκένωση στο ξενοδοχείο, όπου έμενε. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», περιέγραψε όσα εκτυλίχθηκαν στην Αυστραλία πριν λίγες ημέρες.

«Δεν μου έχει συμβεί ξανά αυτό. Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί και ξαφνικά, άρχισα να ακούω σειρήνες σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι είχε συμβεί», είπε αρχικά.

«Ήρθαν εδώ δύο οχήματα της πυροσβεστικής, ήρθαν πάνω γύρω στα 7 άτομα με κάτι σιδερένια εργαλεία, όχι με μάνικες, για να ρίξουν νερό. Όλο αυτό κράτησε 30-40 λεπτά και μετά, μας είπαν να ανέβουμε πάνω στα δωμάτιά μας», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η ίδια δεν κατάλαβε ποτέ τι ακριβώς συνέβη. Ωστόσο, νιώθει τυχερή που ήταν ξύπνια και άκουσε τη σειρήνα.

«Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί το jetlag έχει κρατήσει πολύ καιρό. Οπότε ήμουν ξύπνια. Άρχισα να ακούω αυτή τη σειρήνα και νόμιζα ότι κάτι άρχιζε να κάνει το πληντύριο ή το ψυγείο. Δεν κατάλαβα στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι προερχόταν από τον διάδρομο, ήταν όλοι με τα εσώρουχα, με τις φόρμες τους. Δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Κατέβηκε ένας υπεύθυνος κάτω που μας είπε να ανέβουμε στα σπίτια μας, αλλά δεν ρώτησα τι είχε γίνει. Ήταν όλος ο κόσμος ανάστατος, ήμασταν πολλοί άνθρωποι, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω τι έγινε», εξηγεί.

Κλείνοντας, παραδέχτηκε: «Εγώ τρέμω τους σεισμούς και φοβήθηκε μην είχε γίνει κανένας σεισμός και κάτι δεν κατάλαβα. Στη Μελβούρνη θα κάτσω μέχρι μέσα Ιουνίου. Περνάω πάρα πολύ ωραία, έχω μια δεύτερη οικογένεια. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εδώ, νιώθεις σαν να είσαι στην Ελλάδα».