Τζένιφερ Άνιστον: Κλείνει τα 55 και το γιορτάζει με ένα ιδιαίτερο βίντεο στο Instagram

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) κλείνει τα 55 και το γιορτάζει με ένα μοναδικό βίντεο στο Instagram, το οποίο μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της.

Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τις ευχές των γενεθλίων ενώ δημοσιεύει ένα υπέροχο βίντεο με φωτογραφίες από τα νιάτα της μέχρι και σήμερα.

Το βίντεο ξεκινά με μια χαρακτηριστική σκηνή από τα «Φιλαράκια», όπου η ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλιά της ως «Ρέιτσελ Γκριν», τον ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Ακολουθεί μια συλλογή φωτογραφιών από διάφορες φάσεις της ζωής της ηθοποιού, από την παιδική της ηλικία έως τις στιγμές που έπαιζε στο εμβληματικό σιτκομ των ’90s και μετέπειτα.

Η εμφάνισή της φαίνεται να παραμένει σχεδόν αμετάβλητη από τα χρόνια που γνωρίσαμε την «Ρέιτσελ», με τα χαρακτηριστικά της μαλλιά. Επιπλέον, αναφέρονται στίχοι από το ποίημα «The Layers» του Stanley Kunitz, ενώ στο βίντεο ακούγεται μια γυναικεία φωνή που μιλά για τα γενέθλια και τη σημασία τους. Το βίντεο έλαβε πάνω από 1,5 εκατομμύρια σε λίγες ώρες και συγκέντρωσε πολλά σχόλια με ευχές από διάσημους φίλους και θαυμαστές της ηθοποιού.