Βίκυ Κουλιανού για GNTM: «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω»

Βίκυ Κουλιανού υπήρξε από το κορυφαία μοντέλα της Ελλάδας και ένα πρόσωπο που δεν εμπλέκεται εύκολα σε κόντρες. Με ύψος 1,85 και εντυπωσιακή παρουσία, την ανακάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης σε ένα λεωφορείο όταν ήταν μόλις 16 ετών. Από τότε η Βίκυ Κουλιανού έκανε μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί.

Η Κουλιανού σχολίασε το ριάλιτι μοντέλων GNTM 2, στο οποίο μάλιστα ήταν να κάνει ένα γκεστ, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε. Όταν ρωτήθηκε για τα πρόσωπα της επιτροπής, δυσκολεύτηκε με το μικρό όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, την οποία παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει. Παράλληλα μίλησε με σεβασμό για τη Βίκυ Καγιά και για την Έλενα Χριστοπούλου.

«Όταν υπάρχει η Βίκυ Καγιά σαν κριτής, για μένα το GNTM έχει έναν σωστό κριτή. Δεν την ξέρω την Ηλιάνα, είναι από τη νέα γενιά, είναι ένα όμορφο δροσερό κορίτσι, δεν γνωρίζω τι έχει κάνει στον χώρο της μόδας. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω την Ελεάνα όπως γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά. Εκτιμώ βαθύτατα την Έλενα Χριστοπούλου, θεωρώ ότι μες στο παιχνίδι αυτή η γυναίκα είναι το κλειδί. Και Ζενεβιέβ Μαζαρί, δεν το συζητώ», είπε μεταξύ άλλων.