Βίσση και Αργυρός ξεσήκωσαν το κοινό με τις… αγκαλιές τους

Πολύ καλή χημεία έχουν πάνω στη σκηνή η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η τραγουδίστρια έδωσε συναυλία στη Λάρνακα όπου αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές της που έσπευσαν να τη δουν από κοντά.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπου τραγούδησε μαζί της. Οι δυο τους χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές.

@mporfi Κάτι ψήνεται ❤️‍🔥😂 @annavissiofficial @Argiros Konstantinos OFFICIAL #annavissi #annavissiofficial #fannatics #annavissi50xronia #larnaka #cyprus #greekmusic #konstantinosargiros ♬ original sound – mariaporfiriou

Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok βλέπουμε τους δυο τους να έχουν άνεση και οικειότητα μεταξύ τους.

«Να τον πιάσω για σας; Που να τον πιάσω στο μάγουλο, τον έπιασα», λέει απευθυνόμενη στο πλήθος η Άννα Βίσση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ανταποκρίνεται και να την παίρνει μια τρυφερή αγκαλιά.

Συναυλία για τα 50 χρόνια
Η Άννα Βίσση έδωσε επετειακή συναυλία στη Λάρνακα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας.

Μισό αιώνα «μουσικής ζωής» συμπλήρωσε φέτος η τραγουδίστρια και τo γιόρτασε με μια μεγαλειώδη συναυλία, ελεύθερης εισόδου για το κοινό, στον τόπο που γεννήθηκε, τη Λάρνακα. Η επετειακή συναυλία της Άννας Βίσση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας, έγινε το Σάββατο στις 30 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ευρώπης.

Μαζί της εμφανίστηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, ο Μπάμπης Στόκας και η αδερφή της η Λία Βίσση.