8 Λέξεις: Χάνει την ψυχραιμία του ο Οδυσσέας μετά την αναβολή του χειρουργείου

Η παρέξηγηση ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια λύνεται κι εκείνη δέχεται με χαρά την πρόταση γάμου στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις”.

Ο Σίμος ενημερώνει την Σμαράγδα για τη σύλληψη του Αντώνη και εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Άναυδος και ο Άκης που αναγκάζεται να πάρει πίσω όλα τα καλά λόγια που είχε πει για την επικείμενη συνεργασία του με εκείνον. Η πεθερά του Αιμίλιου συναντά την Ελισάβετ και της μιλάει έξω από τα δόντια, αλλά η Ελισάβετ αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Αιμίλιο. Εκείνος θορυβημένος από τις εξελίξεις αποφασίζει να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με την Μάγδα. Ο Οδυσσέας μπαίνει στην κλινική και ξεκινάει αμέσως τις εξετάσεις, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και την επόμενη ημέρα θα κάνει το χειρουργείο. Μαζί του είναι η Έρση και ο Μάρκος, ενώ πίσω στην Αθήνα αγωνιούν η Ναυσικά και ο Μιχαήλ, όπως και η Νόνα με τον Σπύρο στην Κέρκυρα.

Στο μεταξύ η Ναυσικά ανησυχεί για το τι θέλει αυτή η Μιρέλλα Κονταξή και κατά πόσο η Τζουλιάνα θα συνεχίσει να μένει μαζί της. Ο γιατρός εξηγεί σε όλους τον λόγο για τον οποίο πρέπει να αναβληθεί το χειρουργείο του Οδυσσέα. Ο Οδυσσέας χάνει την ψυχραιμία του. Η μητέρα της Μάγδας κάνει επίσκεψη στο ζευγάρι και σε μια στιγμή που μένουν μόνοι τους, μιλάει πολύ σκληρά στον Αιμίλιο για την Ελισάβετ. Στο μεταξύ, ο Άκης υποπτεύεται όλο και περισσότερο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της ανιψιάς του και του Αιμίλιου και ετοιμάζεται να επέμβει.