«Δεν είχε ιδιαίτερο στυλ η Ιωάννα Τούνη»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube παραχώρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Κρίμα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Ιωάννα Τούνη στο My Style Rocks.

«Περίμενα την εξέλιξη της Ιωάννας Τούνη μετά το παιχνίδι. Δεν ήξερα ακριβώς πού θα φτάσει η κοπέλα, που είναι σήμερα η top influencer αλλά φαινόταν ότι έχει ένα άστρο. Γι’ αυτό και στο My Style Rocks, ενώ δεν είχε ιδιαίτερο στυλ σε ρούχα, εξελισσόταν ωραία και παρέμεινε», σχολιάζει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Την Ιωάννα ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του πρώτου κύκλου και για κάποιον λόγο την κρατήσαμε. Από τη δεύτερη εβδομάδα άλλαξε όλη η ροή της Ιωάννας και χαίρομαι για αυτήν και όσα έχει καταφέρει», παραδέχεται ο γνωστός σχεδιαστής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Στέλιος Κουδουνάρης περιγράφει τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, στα οποία ήρθε αντιμέτωπος με το bullying και την τοξική αρρενωπότητα.

«Ήμουν στην παρέα των εσωστρεφών. Βασικά ήμουν κάπου στη μέση. Η τοξική αρρενωπότητα υπάρχει και σίγουρα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει. Εγώ όταν ήμουν μικρός δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και τέτοια, δεν μου άρεσαν».

«Εγώ ζωγράφιζα στα βιβλία μου ή νυφικά στις φίλες μου. Στα άλλα παιδιά αυτό φαινόταν ασυνήθιστο και υπήρχε ένας αποκλεισμός και μία ειρωνεία. Ήμουν όμως τόσο θωρακισμένος, που δεν το αισθανόμουν», εξομολογείται ο Στέλιος Κουδουνάρης