Αγγελική Νικολούλη: Έσβησε τα φώτα του Τούνελ λόγω Πάσχα – Πότε επιστρέφει η εκπομπή

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, φέρνουν στο προσκήνιο, κάθε Παρασκευή βράδυ, την εκπομπή Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα και τα ρεπορτάζ τα οποία προβάλλονται στην εκπομπή του Mega καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό κάνοντας και το αντίστοιχο hashtag πρώτο στο twitter πριν καν ξεκινήσει η προβολή του επεισοδίου.

Η Αγγελική Νικολούλη, έσβησε τα φώτα του Τούνελ για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και για ολιγοήμερες διακοπές. Το «Φως στο Τούνελ» δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Παρασκευή (22/04) αλλά ούτε και την Παρασκευή 30 Απριλίου. Το «Φως στο Τούνελ» θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα την Παρασκευή 6 Μαΐου.

«Μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση» έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμα της η Αγγελική Νικολούλη στο οποίο γνωστοποίησε πως η εκπομπή δεν θα προβληθεί τις δυο επόμενες Παρασκευές.

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη

Φίλοι μου,

Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν και μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων. Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους.

Παιδιά ματώνουν και «σβήνουν» όμως και σ’ έναν πόλεμο δίχως αιτία. Οικογένειες ξεκληρίζονται και πόλεις ολόκληρες καταστρέφονται.

Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση.

Ευχή όλων μας, οι… τρανοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας, να τα βρουν και να βάλουν τέλος στην αιματοχυσία.

Φίλοι μου… Ας είναι η Εβδομάδα των Παθών, μία περίοδος που θα μας οδηγήσει σε μία προσωπική και πνευματική κάθαρση.

Το Αναστάσιμο φως, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας ζωντανέψει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Εμείς θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής.

Σας εύχομαι ήρεμες και ξέγνοιαστες πασχαλιάτικες ημέρες!

Χρόνια Πολλά. Καλή Ανάσταση σε όλους τους τομείς…

Με την αγάπη μου,

Αγγελική