Αγγελική Νικολούλη: Σενάρια ότι αποχωρεί από τον Alpha – Το κανάλι με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις

Οι ιθύνοντες των καναλιών αφήνουν πίσω τους τη δύσκολη φετινή σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και έχουν ήδη καθίσει στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων σχεδιάζοντας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το πρωί της Τρίτης (29/6), μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μια αποκάλυψη για την Αγγελική Νικολούλη, την οποία βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μέσα από την συχνότητα του Alpha και το «Φως στο τούνελ».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις συζητήσεις που κάνει η παρουσιάστρια με το MEGA. «Mιλήσαμε με ανθρώπους από το περιβάλλον της και μας είπαν ότι πράγματι έχει ένα συμβόλαιο με τον Alpha που τελειώνει τέλη Ιουλίου. Mου είπαν, επίσης, ότι δεν είναι τελειωμένη η μεταγραφή στο MEGA, αλλά η πρόταση είναι αρκετά καλή οικονομικά.

Η κυρία Νικολούλη έχει καλές διαπροσωπικές, φιλικές σχέσεις με τον διευθυντή προγράμματος του MEGA, τον κύριο Σούσουλα, που τη θέλει διακαώς. Από την άλλη, όμως, όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha θεωρεί πως είχε μια καλή συνεργασία και θα κάνει μια κουβέντα με κανάλι και παράλληλα θα τα ζυγίσει» ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.