Άγριες μέλισσες: Καθηλωτικό το νέο τρέιλερ – Οι σκηνές που κόβουν την ανάσα

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 επιστρέφει για τρίτη συνεχή σεζόν και σίγουρα θα μας καθηλώσει.

Το νέο τρέιλερ κόβει την ανάσα και τα πλάνα δείχνουν από τώρα πως τα επεισόδια που θα δούμε θα είναι συγκλονιστικά.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την σειρά, όλοι οι πρωταγωνιστές ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο.

Διακόπτονται τα μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και βλέμματα γεμάτα απορία και φόβο για το άγνωστο κυριαρχούν στην οθόνη. Ο τρόμος έχει σκεπάσει το Διαφάνι κι όλοι θα αναγκαστούν να περιοριστούν. Στην τελευταία σκηνή, όπως φαίνεται, η ασφάλεια έχει ξεκινήσει τους έλεγχους στα σπίτια και κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Δείτε το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε παρακάτω:

Να θυμίσουμε πως εκτός από τον «κακό» της 3ης σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης), το χωριό θα υποδεχτεί άλλον ένα νέο χαρακτήρα – ή, καλύτερα, έναν παλιό γνώριμο. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που η Ελένη γνωρίζει πολύ καλά, τον γιο μιας γυναίκας που της στάθηκε όταν η μητέρα της πέθανε και ο Λάμπρος εγκατέλειψε το Διαφάνι.

Ο άντρας αυτός έμεινε δίπλα της, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και για ένα διάστημα λογοδόθηκαν. Όμως, η καρδιά της Ελένης ανήκε πάντα στον Λάμπρο και ο αρραβώνας τους δεν κράτησε πολύ. Τώρα, εκείνος επιστρέφει στο Διαφάνι και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της Λενιώς.