Άγριες Μέλισσες spoiler: Αναπάντεχη η αντίδραση του Δούκα για την απιστία της Μυρσίνης

Αναπάντεχες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος είναι διευθυντής των φυλακών. Αμέσως καταλαβαίνει οτι θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Κυπραίος φαίνεται πως θα κλείσει τους λογαριασμούς του με όλους, καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει.

Η Μυρσίνη – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει εκπληκτικά η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου – έντρομη συνειδητοποιει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του και έστειλε τις πφωτογραφίες της στον Δούκα. O Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των οικογενειακών επιχειρήσεων προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα. Μόνο που αυτό θα βάλει για άλλη μια φορά την Ασημίνα σε σκέψεις για το μέλλον του γάμου τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» οι εξελίξεις θα «προλάβουν» και τη Μυρσίνη, η οποία θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα στον σύζυγό της, όταν ο Κυπραίος λίγο πριν αυτοκτονήσει θα στείλει τις γυμνές της φωτογραφίες στον Δούκα. Εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι και θα της φέρεται σαν να είναι μία ξένη, έχοντας μάθει τις απιστίες της.

Την ίδια στιγμή στην πραγματική ζωή, η παράσταση «Τρίτο Στεφάνι» της τηλεοπτικής Λενιώς – Μαρίας Κίτσου – κινδυνεύει να μην ανέβει στο Παλλάς λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

«Το Τρίτο Στεφάνι», το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή, θα φιλοξενούνταν στο θέατρο Παλλάς από τις 10 Οκτωβρίου, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας.