Άγριες Mέλισσες spoiler: Τέσσερα νέα πρόσωπα

Tέσσερα νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά «Αγριες μέλισσες» και «βάζουν φωτιά» στις εξελίξεις. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open πολύ σύντομα στους δέκτες μας θα δούμε την πολυαναμενόμενη είσοδο του Αργύρη Πανταζάρα, ενός ηθοποιού που απολαύσαμε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι». Ο Αργύρης Πανταζάρας παίζει το ρόλο ενός ανθρώπου της νύχτας που θα «διαφθείρει» τη Δρόσω, η οποία έχει πάει στην Αθήνα, στην Τρούμπα, για να γίνει τραγουδίστρια.

Τα τρία άλλα πρόσωπα που μπαίνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο «παιχνίδι» των «Άγριων μελισσών» είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης που κάνει τον διευθυντή της φυλακής, ο οποίος θα ταλαιπωρήσει τη Λενιώ γιατί είναι βαλτός από τον Δούκα. Η Εύα Σιμάτου, θα παίξει τον ρόλο μιας συγκρατούμενης της Μαρίας Κίτσου. Και τέλος ο Τάσος Σωτηράκης, θα κάνει τον δεσμοφύλακα που έχει εντολή να δηλητηριάσει τη Λενιώ στο κελί της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Η εκπομπή μίλησε στον δικαστή που θα κρίνει την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μανώλης Γεραπετρίτης αποκαλύπτει τι θα γίνει στη δίκη της Λενιώς. Μια δίκη στην οποία θα υπάξουν πολλές ανατροπές αλλά και… σφαίρες.

 

Για τις εξελίξεις στο καφενεία του Διαφανίου μίλησε στο Πρωινο ο Νίκος Ψαρράς.

«Εύχομαι στο μέλλον να δούμε επανασύνδεση. Την διεκδικεί, αλλά ο Σταμάτης δεν τα καταφέρνει. Γάμο εύχομαι να δείτε με τον Μιλτιάδη που την αγαπάει πολύ, αλλά κι εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα. Το καφενείο περνάει από διάφορες περιπέτειες, θα φτάσει σε κάποια χέρια που ούτε το περιμένουμε. Στον Σταμάτη δεν μένει πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ούτε στη Βιολέτα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Σταμάτης φεύγει αλλιώτικα από ό,τι ήρθε. Φεύγει με μια πολύ ωραία σκηνή».