Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί ανάμεσα στον Μπάμπη, την Ασημίνα και την Δρόσω;

Ο Γιάννης Βασιλώττος είναι ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες και ομολογεί στο 7 ΜΕΡΕΣ TV πώς θα διαμορφωθεί η σχέση του με την Ασημίνα, ενώ αναφέρεται και στην προσπάθεια του να κατευνάσει όσα χωρίζουν τις δύο αδελφές Σταμίρη.

Πόσο θα αλλάξει η ζωή του Μπάμπη στα επόμενα επεισόδια;

Ο Μπάμπης μετανιώνει για ό,τι έχει κάνει και θέλει χτίσει από την αρχή την σχέση με τον πατέρα του. Με την Ασημίνα, ό,τι και να γίνει, δεν θα σταματήσει να προσπαθεί, ελπίζοντας σε ένα ευτυχισμένο μέλλον μαζί της. Και ενώ είναι έτοιμος να φύγει μόνιμα από το Διαφάνι, καθώς αισθάνεται πως δεν υπάρχει κάτι πια να τον κρατά εκεί και προσπαθεί να ξεπεράσει το ότι δεν γίνεται να βρίσκεται δίπλα στην Ασημίνα, όπως θα ήθελε, η Ουρανία θα του ζητήσει να την βοηθήσει στη βιοτεχνία. Εκεί θα εργαστεί και η Δρόσω, οπότε θα έρθουν λίγο πιο κοντά και θα την παροτρύνει να τα βρει με την αδελφή της, αφήνοντας πίσω τους όσα τους χωρίζουν. Εκείνος θεωρεί ότι το πρόβλημα στο τρίγωνο Δρόσως-Ασημίνας-Νικηφόρου έγκειται στο ότι δεν έχει συγχωρέσει η μία την άλλη. Από εκεί πηγάζει η θλίψη που νιώθουν και οι δύο αδελφές. Η σχέση τους δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τη χαμένη τους ζεστασιά.

Η Ασημίνα είναι ο πιο βαθύς έρωτας της ζωής του.

Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του Μπάμπη. Στο μέλλον θα δούμε πώς θα προσπαθήσει να προχωρήσει, αν και θα ήθελε να είναι μαζί της. Ονειρεύεται η Ασημίνα να βρει την ευτυχία και το χαμόγελο που ψάχνει από τότε που τη γνώρισε, ενώ παράλληλα %Eίναι πεπεισμένος ότι εκείνος θα μπορούσε να της το χαρίσει.