Αλλάζει στρατηγική ο ALPHA

Καταστροφικά εξελίσσεται η σεζόν για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Το κανάλι που μέχρι πέρσι πάλευε μέχρι και για την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, φέτος βρίσκεται μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης. Μάλιστα το ποσοστό του σε πολλές περιπτώσεις δεν ξεπερνά το 13%.

Οι επιλογές που έγιναν τη φετινή σεζόν δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν όπου μεταξύ άλλων η σειρά «Αστέρια στην άμμο» ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Στον σταθμό έχουν ήδη ξεκινήσει οι διεργασίες για την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» και η Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη νέα σεζόν η μυθοπλασία θα είναι κυρίαρχη στο πρόγραμμα του καναλιού. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν αποκλείεται να έχουμε και πινελιές ριάλιτι στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τη «Real» ο προγραμματισμός του καναλιού θα οριστικοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο. Τότε θα γίνει γνωστό και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός του καναλιού για τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι αν επιβεβαιωθεί και το τέλος της παρουσίας της Ελένης Μενεγάκη από τον σταθμό, τότε θα υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές στο πρόγραμμα.