Αποκαλύψεις Τσαλίκη για το Big Brother

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο επόμενος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» στο Open, που θα προβληθεί στις 12:15 την Πέμπτη (25/11). Ο τραγουδιστής μίλησε για τα πάντα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα, και για το πώς το συμβόλαιό του τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του «Big Brother» βρέθηκε στα… σκουπίδια.

Γιώργος Τσαλίκης: Είπαν ότι δεν ξέρουν κανέναν Γκουντάρα

Αποκλειστικό απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου Τσαλίκη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια προβλήθηκε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Κάποια στιγμή άκουγα δεξιά-αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα τηλέφωνο, εξαφανίστηκαν. Τότε εγώ ανακοίνωσα ότι έχω υπογράψει ως παρουσιαστής του Big Brother. Είπαν ότι δεν ξέρουν κανένα Γκουντάρα ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονταν. Και ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Και το ξέρει όλη η πιάτσα.

Εδώ λέμε κάτι αυτή τη στιγμή και μετά από τρεις ώρες το ξέρει όλος ο χώρος. Το ξέρει και η πέτρα που σηκώνεις Όταν είχα πάει για ένα δοκιμαστικό στη Μαλέσκου και στο δρόμο για το δοκιμαστικό για την εκπομπή το έπαιζε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της! Πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να το παίρνει να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανερυθρίαστα στα σκουπίδια. Και να μη μιλάς. Τέλος!

Και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως και αγωγή. Εγώ με Γκουντάρα-Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλάγανε στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να πάρουν την εκπομπή. Αυτή ήταν η πληροφορία που είχα και όταν το είπα αυτό δημοσίως δεν έκαναν καμία κίνηση.

Είναι πολύ κακό να μπαίνουν οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μία λάθος επιλογή, μία λάθος κίνηση ή να βρεθούμε σε μία συνθήκη όπου μπορούμε να πληγώσουμε κάποιον και να τον πειράξουμε. Όλα καλά. Όλα good. Όλα να λυθούν» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην Αννιτα Πάνια.