Αποκάλυψη για την Κόνι Μεταξά

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωινό της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική της παρέα. Ο χορογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του σχέση με την Κόνι Μεταξά η οποία και παραμένει δυνατή μετά από κάποιες… αναταράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Κόνι είμαστε πάρα πολύ τώρα… Είχαμε διάφορα θέματα. Κάθε μέρα φόρτωνε, φόρτωνε, φόρτωνε και δεν μπορώ να πω… Πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά αποφασίσαμε να τα βρούμε».

«Έχουμε ένα συμβόλαιο μαζί, έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε μαζί και είπαμε ότι πρέπει να τα βρούμε γιατί είμαστε και πολύ αγαπημένοι» πρόσθεσε ο χορογράφος στην πρωινή εκπομπή του STAR.

Παράλληλα, ο Τάσος Ξιαρχό πρόδωσε μια πληροφορία για την απουσία της Κόνι Μεταξά από το Πρωινό του ΑΝΤ1. «H Κόνι είχε άλλη ροή στη ζωή της με το Πρωινό. άλλα ωράρια και δεν βρισκόμασταν πάρα πολύ. Πήγαινε στο Πρωινό κάθε μέρα, ήταν εκεί πίσω και περίμενε. Της έλεγαν «έλα το πρωί και θα κάτσεις εδώ πέρα». Για πολλούς μήνες καθόταν απλά backstage ντυμένη, φτιαγμένη και δεν έκανε τίποτα»