«Αυλαία» για το Καφέ της Χαράς: Το συγκινητικό μήνυμα του Χάρη Ρώμα

Επίλογος για τo ριμέικ της δημοφιλούς σειράς το «Καφέ της Χαράς» και ο δημιουργός της, Χάρης Ρώμας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ανακοινώνοντας το φινάλε. Η σειρά μετά από 15 χρόνια έκανε μια μεγάλη επιστροφή και κέρδισε ξανά το τηλεοπτικό κοινό. Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων της σειράς, αλλά τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται έως τον Ιούνιο.

 

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες!

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους συνεργάτες και συντελεστές γιά τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!», γράφει ο Χάρης Ρώμας στην ανάρτησή του. Στην φωτογραφία βλέπουμε και τον «Τρελαντώνη» ρόλο τον οποίο υποδύεται ο Χάρης Γρηγορόπουλος να έχει επιστρέψει για… καφέ στο Κολοκωτρονίτσι.