Αυτή είναι η νέα ιατρική σειρά που αναμένεται να σαρώσει τα πάντα

Δυνατά ετοιμάζεται να μπει και φέτος στην ελληνική μυθοπλασία ο ANT1, ο οποίος όχι μόνο θα στηριχθεί σε νέα πρωτότυπα σενάρια, όπως το πρίκουελ της Μάγισσας, αλλά σύμφωνα με τη RealNews απέκτησε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική προσαρμογή του συναρπαστικού ψυχολογικού θρίλερ του BBC «Dr. Foster».

Το σενάριο της σειράς επικεντρώνεται σε μια γιατρό που φαινομενικά ζει μια ιδανική ζωή με μια καλή δουλειά, έναν αφοσιωμένο σύζυγο και μια αγαπημένη οικογένεια. Τα πάντα όμως αλλάζουν στη ζωή της όταν ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά του συζύγου της, οδηγώντας την σε μια εμμονική εκδικητικότητα με απρόβλεπτο φινάλε

Μέσα από την δραματική προσωπική της ιστορία, η σειρά εξερευνά θέματα προδοσίας και ξαφνικού έρωτα, αποκαλύπτοντας τις φωτεινές και σκοτεινές πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων. Το «Dr. Foster», που έχει βραβευτεί επτά φορές ως η καλύτερη δραματική σειρά, μεταδόθηκε για δύο σεζόν στο BBC και λόγω της επιτυχίας του έχει προσαρμοστεί ήδη σε 14 χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Ρωσία και η Τουρκία.

Η ελληνική εκδοχή του «Dr. Foster» θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την επιλογή των συντελεστών της σειράς.