Αυτή είναι η νέα οικογενειακή κωμωδία του ALPHA – Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μπορεί να οδεύει προς το φινάλε της ωστόσο οι προετοιμασίες για την επόμενη έχουν ήδη ξεκινήσει. Αρκετές τηλεοπτικές σειρές έχουν ήδη μπει σε διαδικασία γυρισμάτων προκειμένου να υπάρχει αρκετό υλικό μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου έκαναν οι συντελεστές της νέας κωμικής σειράς του ALPHA. Το κανάλι θα έχει ένα εντελώς νέο πρόγραμμα τη νέα σεζόν με στόχο βέβαια την επιστροφή στις υψηλές τηλεθεάσεις.

Η νέα κωμική σειρά του ALPHA είναι βασισμένη στην ξένη παραγωγή «La Suegra» και μεταδόθηκε στην Κολομβία.

Ο τίτλος της σειράς σημαίνει «Η πεθερά» ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα διατηρηθεί και στην ελληνική της διασκευή. Στη νέα κωμική σειρά του ALPHA πρωταγωνιστούν οι Παναγιώτης Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μελίνα Βαμπούλα, Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Γιαννακός, Βασίλης Γιακουμάρος, Ελευθερία Πάλλα, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Τζίνα Ράπτη, Μαρθίλια Σβάρνα και στο ρόλο της Ελευθερίας Ταβουλαρέα η Βίλμα Τσακίρη.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα έγινε και η πρώτη ανάγνωση των σεναρίων.

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, καλείται να κάνει… επανεκκίνηση στη ζωή της. Τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη.

Το σενάριο υπογράφει ομάδα σεναριογράφων με επικεφαλής τη Γωγώ Φώτου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος.